Ontwerp & Realisatie

Wij nemen graag de tijd voor een goed ontwerp...

Wij begeleiden u in het gehele traject van ontwerp tot realisatie van het eindproduct. Wij doen dit in een stappenplan.

Stap 1,

Eerst stellen we ons voor aan u en wat wij voor u kunnen betekenen. Daarna halen we een bakje koffie. U als klant heeft uw eigen wensen deze bespreken we vooraf en kijken wat hier de mogelijkheden mee zijn. Denk hierbij aan gebruik van lettertypes, kleuren, foto’s of teksten.

Stap 2,

Nu we alles goed in beeld hebben, gaan we bezig om een mooi ontwerp te maken voor u. Deze sturen we u toe. Mochten hier aanpassingen aan zijn dan passen we die voor u aan. Het kan natuurlijk zijn dat het ontwerp niet uw smaak is. Geen probleem dan maken we een geheel nieuw ontwerp net zolang tot u tevreden bent.

Stap 3,

Het ontwerp is akkoord. Dan wilt u natuurlijk de prijs weten. Wij zullen u een op maat gemaakte offerte toesturen. Gaat u akkoord met de offerte, dan zullen wij de opdracht inplannen en u op de hoogte houden van de productie en levertijd.

Stap 4,

Uw reclameproduct is gereed. Wij zullen dan contact met u opnemen over de levering. Dit kan zijn dat u het op komt halen of het wordt verstuurd of wij brengen het persoonlijk bij u langs.

"Kwaliteit en service staan bij ons bovenaan"